Amatierselekcijas galda spēcīga auguma galda vīnogu hibrīds. Ļoti agra (Ienākas 110 –115 dienās), pašapputes vīnoga.

Ķekari lieli (500 –700 gr), cilindriski, vidēji blīvi.

Ogas lielas, nedaudz ovālas, dzintarbaltas, saulē ar iedegu ar patīkamu harmonisku garšu.  Mīkstums gaļīgi sulīgs, miziņa saēdama. Cukuri 18 –21%, skābes 6 –8 g/l.

Viengadīgie dzinumi nobriest samērā labi, augļdzinumi rudenī jāapgriež, atstājot 6 –10 pumpurus. Slodze uz krūmu 35 –45 pumpuri.

Izturīga pret sēņu slimībām vidēja. Nepieciešama profilaktiskā apstrāde ar Bordo šķīdumu.

Salcietība  -19 –23ºC, uz ziemu jāsedz.

Foto no interneta





Pervozvannij